30-годишният Стоил Страхилов от врачанското село Ботуня беше открит с прерязано гърло в

...
30-годишният Стоил Страхилов от врачанското село Ботуня беше открит с прерязано гърло в
Коментари Харесай

Заклан мъж в лозята шокира Ботуня

30-годишният Стоил Страхилов от врачанското село Ботуня беше открит с прерязано гърло в лозята край селото. На ужасяващата панорама се натъкнали двама негови другари от селото, които го издирвали, написа.bulnews.bg.

Стоил Страхилов, който е ерген, излязъл от вкъщи си в петък следобяд откакто провел дълъг диалог по телефона си. Със себе си обаче не взел нито джиесема, нито документите си за идентичност, както и ключовете за колата си.

След като не се появил цяло денонощие татко му се разтревожил и се обадил в полицията в Криводол. Приятели и близки на Стоил от селото пък организирали акция за издирването му.

Страхилов приключил право и работел в столицата във компания за климатици, споделиха негови близки. Според тях от много време мъжън имал сериозна другарка и двамата даже се канели да вдигат сватба.

Стоил бил мирен човек и рядко имал прочувствени изблици , само че откакто се прибрал в родното си село обаче познатите му забелязали, че е депресиран и избягвал компанията на приятелите си.

По случая към този момент е почнало следствие, на място е изработен оглед, чака се и заключението на правосъдните медици от Враца, които вършат аутопсия на тялото. Предполага се, че става дума за ликвидиране, само че към момента няма обвинен за осъществяването му.

От профила му във Facebook излиза наяве, че Стоилов е обожател на походите измежду природата и на волейболните ни национали.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР